PODRŽAVATE LI POTEZ?

Svima koji su bili spriječeni doći na njihovo vjenčanje, par poslao kaznu: ‘Platite nam 1500 kuna za sve troškove’

01.09.2021.
u 14:42

Tek vjenčani par, Doug Simmons i Dedra McGee, odlučili su nakon ceremonije svim onim gostima koji se nisu mogli pojaviti poslati kaznu - u obliku računa. 

Putem e-maila svima je stigao račun u iznosu od 240 dolara, odnosno 1500 kuna, s objašnjenjem da je to kazna za mjesto koje su oni platili, a gosti se nisu pojavili - niti javili unaprijed da neće doći. "Potvrdili ste dolazak na vjenčanje, a onda se niste pojavili. Mi smo unaprijed platili vaša mjesta.

Javite nam koji način plaćanja vam odgovara, hvala", stoji u njihovom dosta službenom pismu. Skenirani račun brzo se proširio društvenim mrežama i izazvao pravu raspravu među ljudima. Dok neki misle da je ovo pretjerano i bezobrazno, nekima je žao što i sami nisu došli na tu ideju kada su imali vjenčanje.

"Žao mi je što se i ja nisam toga sjetila. Ja i moj suprug platili smo skupo hranu koja je kasnije bačena jer se gosti nisu pojavili", komentirala je jedna žena. "Ne bi trebali ovo raditi, izgubit će prijatelje", misli jedan muškarac.

Par se javio nakon što je njihov račun postao popularan i za The Post su rekli: "Četiri puta smo pitali goste mogu li doći i svi su odgovorili da da. Platili smo unaprijed, a oni se nisu pojavili. Nije nam stalo do novca nego do toga kako smo se osjećali na veliki dan. To je izraz nepoštovanja prema nama. Na kraju nikom ni ne bismo uzeli novac, ali željeli smo im pokazati da to nije u redu."

 

Ključne riječi
par

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije