u hladnom razdoblju

Svi beskućnici u domeni Minoresa uredno opremljeni i posjećeni

beskućnici
ilustracija
06.01.2017.
u 16:58

Iz Udruge Minores su obavijestili javnost kako su svi beskućnici u domeni Minoresa uredno opremljeni i posjećeni u ovom hladnom zimskom razdoblju.  

- Obzirom da nam stižu još veći minusi trudimo se svakodnevno obići i opremiti naše korisnike toplom hranom i napicima. Ukoliko uočite ili prepoznate osobu nalik beskućniku, apeliramo da pomognete, djelujete i ne okrećete glavu! Svakako nam se obratite kako bismo pomogli.

Jedan beskućnik je, nažalost, zdravstveno ugrožen i u tijeku je proces prikupljanja papirologije i financijskih sredstava za njegovo smještanje u dom za stare i nemoćne, priopćili su iz Minoresa. 

- Ovim putem zahvaljujemo svim ljudima koji su nas razumjeli i pomogli u rješavanju otegonih okolnosti vezanih za njegovo tjelesno i psihičko stanje. Nadamo se kako neće biti treća žrtva društvenog i socijalnog nemara otkako Minores postoji, navode iz udruge. 

- Što se tiče socijalno – ugroženih obitelji Minores je povećao pakete odnosno opremu higijenskim i prehrambenim namirnicama. Obilasci su češći nego što je bila dosadašnja praksa. Par socijalno – ugroženih obitelji je za kratkoročno vrijeme i dobilo drva za ogrjev. Pošto zima još nije u punom jeku, ukoliko netko može ili želi pomoći u vidu drva / sredstava za grijanje molimo da se javi na našu facebook stranicu, navode iz Minoresa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije