Zvonimir Anđelić

Sve više stranih investitora želi otvarati proizvodne pogone u Usori

11.02.2019.
u 11:10

O poslovnim zonama, njihovim kapacitetima, radnoj snazi, domaćim, ali i stranim investitorima, kojih je sve više na području općine Usora, razgovarali smo s načelnikom Zvonimirom Anđelićem.

Nedavno ste razgovarali s novim investitorom koji u poslovnoj zoni Žabljak planira pokrenuti proizvodnju. O kojoj vrsti proizvodnje se radi?

Da, radi se o investitoru iz općine Tešanj i jednoj tvrtci iz Slovenije koji planiraju pokrenuti novi proizvodni pogon u poslovnoj zoni Žabljak. Riječ je o proizvodnji sajli za potrebe autoindustrije, što bi kasnije trebalo biti prošireno i na ostale proizvode. Dosad je izvršena registracija poduzeća te zakup poslovne zgrade u blizini Srednjoškolskog centra. Trenutačno se radni na prilagođavanju prostora za potrebe poduzeća u što će biti uloženo oko 200.000 KM. Okončanjem ove faze pristupit će se dopremanju strojeva i opreme te dodatnom opremanju prostora, čime bi se stekli uvjeti za početak rada.

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije