E, DA...

Sve o seksu što bi trebala znati svaka žena do svoje 40-te

seks
Thinkstock
31.03.2017.
u 10:30

Razotkrivamo najčešće mitove o seksu i stvari koje bi svaka žena trebala znati do svoje 40- te.

Jeste li u punom seksualnom zanosu ili vašoj vezi treba makeover?

Razotkrivamo najčešće mitove o seksu i stvari koje bi svaka žena trebala znati do svoje 40- te. 

Nije ga briga...

...jeste li depilirane ili ne. 

Sve žene...

...masturbiraju, mlađe i starije. Niie to ništa loše niti za skrivanje. Istraživanje provedeno 2004. otkrilo je da je gotovo 50 posto žena u dobi od 45 do 49 "uzelo stvar u svoje ruke" u zadnjih šest mjeseci. Istraživanje sa Sveučilišta Indiana provedeno 2009. godine, pokazalo je da više od 50 posto žena pri samozadovoljavanju koristi i neka pomagala, jedna od četiri žene koristi vibrator. 

Ne skidajte...

...čarape ako su vam noge hladne. Možda vam se neće činiti seksi, ali studija iz Nizozemske pokazala je da osobe s hladnim stopalima teže postižu orgazam, tek 50 posto njih. Nakon što su imali odnose s navučenim čarapama na nogama, taj postotak raste na 80. 

Nedostatak želje...

...najbolje se "liječi" seksom. što se češće seksate, rast će i želja za ponovnim odnosom. 

Poljupci su...

...itekako važni. Intimniji su od samog seksa. Nikako ih ne treba zanemariti niti u poznim godinama. Žene će se češće upuštati u seks s muškarcima koji ih češće ljube i grle. 

Nikad nije...

..kasno za seks. Čak i ako ste bez volje ili smatrate da ste prestari, u krivu ste. Sve dok je seks ugodan za obje strane, gornje dobne granice ne postoje. 

Telefonski seks...

..je odlična stvar. istraživanje iz 20014. je pokazalo da tek 17 posto muškaraca i 18 posto žena u dobi od 44 do 49 godina je iskušalo telefonski seks. 

Veličina je bitna...

...samo muškarcima. I stvar je njihova samopouzdanja i ega. Ženama veličina zaista nije bitna, bitnije im je kako izgleda i koliko se muškarac trudi oko svoje partnerice. Centimetri? Zaista nebitno...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije