Iz SIP-a poručili

Sve je spremno za održavanje novih izbora u Stocu 19. veljače

09.02.2017.
u 07:00

Nakon što je 5. veljače Središnje izborno povjerenstvo (SIP) na hitnoj sjednici donijelo odluku da će se ponovljeni izbori u Stocu održati 19. veljače 2017. godine, iz Službe za odnose s javnošću toga povjerenstva potvrdili su za Večernji list kako su glasački listići već otiskani i poslani preporučenom poštom na adrese Stočana s pravom glasa koji imaju prebivalište u inozemstvu.

Listići poslani u inozemstvo

Iz SIP-a obavještavaju birače registrirane za glasovanje poštom za općinu Stolac kako uskoro mogu očekivati glasačke pakete na svojim adresama u inozemstvu te ih pozivaju da odmah po prijemu glasačkih listića obave glasovanje i da ih, po uputama koje će dobiti, dostave u BiH. Datum na pečatu slanja mora biti najkasnije 19. veljače. Iz SIP-a su potvrdili informaciju kako će ponovljeni izbori stajati 38.000 KM koje će biti uplaćene s računa institucija BiH, dok će naknade članovima biračkih odbora isplatiti sama Općina Stolac. Za glavnog kontrolora za obradu, unos i potvrdu rezultata glasovanja imenovan je Semko Merdan, a za njegova zamjenika Nebojša Klačar. 

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije