najava

Danas sjednica Vijeća ministara BiH

Vijeće ministara BiH
19.09.2023.
u 07:24

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine danas bi na sjednici trebalo razmatrati Informaciju o preporukama NATO-a po dokumentu "Informacija o realizaciji aktivnosti iz Programa reformi BiH 2021 i Programa reformi Bosne i Hercegovine 2022", čiji je predlagač Povjerenstvo za suradnju s NATO-om BiH.

Trebao bi biti razmatran i Prijedlog odluke o privremenoj suspenziji i privremenom smanjenju carinskih stopa kod uvoza određenih roba do 31. prosinca 2024. godine.

Predviđeno je razmatranje Prijedloga Srednjoročnog programa rada Vijeća ministara BiH 2024 - 2026. godina.

Pred ministrima bi se trebala naći i Informacija o kretanju makroekonomskih pokazatelja za siječanj - lipanj 2023. godine u Bosni i Hercegovini, kao i Analiza trgovinske razmjene poljoprivredno - prehranbenih proizvoda BiH sa svijetom za razdoblje 2019. - 2022. godina.

Na predloženom dnevnom redu je, između ostalog, Informacija o nemogućnosti realizacije Odluke o odobravanju sredstava iz tekuće rezerve proračuna institucija BiH i međunarodnih obveza BiH Društvu Crvenog križa BiH u svrhu pružanja međunarodne pomoći Crvenom križu Ukrajine za pomoć u lijekovima i drugim potrepštinama i Prijedlog odluke o prestanku važenja Odluke o odobravanju sredstava tekuće rezerve prporačuna institucija BiH i međunarodnih obveza BiH društvu Crvenog križa BiH u svrhu pružanja međunarodne pomoći Crvenom križu Ukrajine za pomoć u lijekovima i drugim potrepštinama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?