SVE O USPJEHU VATRENIH NA SP-U

Danas na dar uz Večernji list BiH - HRVATSKI SAN, veliki specijal na čak 132 stranice

16.01.2023.
u 15:47

Specijal donosi sve o tome kako je rođeni Livnjak Zlatko Dalić stvorio generaciju za vječnu legendu. Upotpunjen je i brojnim pričama o najvećim hrvatskim nogometnim asovima, među kojima su mnogi rođeni u BiH ili su bh. podrijetla, te fotogalerijom za povijest

Večernji list BiH danas (utorak, 17. siječnja 2023. godine) uz tiskano izdanje svim čitateljima daruje veliki specijal HRVATSKI SAN na čak 132 stranice.

U bogato opremljenome specijalu moći ćete pročitati sve o uspjehu Vatrenih na nedavno završenome Svjetskom prvenstvu u Kataru i osvajanju brončane medalje.

Među 132 stranice moći ćete naći i sve o tome kako je rođeni Livnjak Zlatko Dalić, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, stvorio generaciju za vječnu legendu - kako je nakon samo četiri godine i SP-a u Rusiji, kada su se doma vratili sa srebrom, sa svojim igračima i stručnim stožerom ponovio izvrstan plasman s još jednom medaljom.

Specijal je upotpunjen i brojnim pričama o najvećim hrvatskim nogometnim asovima, među kojima su mnogi rođeni u BiH ili su podrijetlom iz te zemlje, ali i onima koji će to tek postati.

HRVATSKI SAN opremljen je i vrhunskim fotografijama - fotogalerijom za povijest! Specijal i kroz tekstove i kroz fotografije donosi kako je Hrvatska strepila i slavila s Vatrenima.

Stoga ne propustite sutrašnje tiskano izdanje Večernjeg lista BiH i, uz njega, HRVATSKI SAN! 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije