Vlada Federacije BiH

Sutra do 16 sati dostaviti konačne ponude za nabavku cjepiva, upućena pisma namjere

15.03.2021.
u 20:09

Zavod za javno zdravstvo FBiH zadužen je sagledati sve ponude tvrtki koje su iskazale interes za učešće u postupku nabavke cjepiva i koje će eventualno iskazati interes, te da do sutra (utorak, 16.03.2021. godine), do 16:00 sati dostaviti konačne ponude, s cijenom, rokom, količinom i jamstvom za dobro izvršenje posla

Vlada Federacije BiH je, na današnjoj hitnoj sjednici, kojoj su u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu nazočili premijer i zamjenici premijera, a ostali članovi putem video linka, primila na znanje Informaciju da je premijer Federacije BiH, na prijedlog Zavoda za javno zdravstvo FBiH, uputio pisma namjere za nabavku cjepiva protiv SARS-Cov-2, za sljedeće tvrtke: Bosnalijek d.d. Sarajevo (Sputnik V i Astra Zeneca), Medimpex d.o.o. Sarajevo (Astra Zeneca i Sputnik V), Oktal pharma d.o.o. Sarajevo („Johnson&Johnson“, Astra Zeneca i Sputnik V) i TUZLA FARM d.o.o. (Astra Zeneca i Sputnik V).

Vlada FBiH ovlastila je premijera Federacije BiH da, na prijedlog Zavoda za javno zdravstvo FBiH, uputi i druga pisma namjere za koja ovaj zavod smatra da je potrebno uputiti za nabavku cjepiva. 

“Vlada Federacije BiH je primila na znanje Informaciju Zavoda za javno zdravstvo FBiH u vezi s realizacijom zaduženja po Zaključku Vlade FBiH od 11.03.2021. godine, te Informaciju s danas održanog sastanka Ad hoc tima za pregovore s proizvođačima cjepiva i/ili ovlaštenim zastupnicima za nabavku cjepiva protiv koronavirusa”, priopćili su iz Vlade FBiH. 

“Zavod za javno zdravstvo FBiH zadužen je sagledati sve ponude tvrtki koje su iskazale interes za učešće u postupku nabavke cjepiva i koje će eventualno iskazati interes, te da do sutra (utorak, 16.03.2021. godine), do 16:00 sati dostaviti konačne ponude, s cijenom, rokom, količinom i jamstvom za dobro izvršenje posla, kako bi se Ad hoc tim ponovno sastao i razmotrio sve pristigle ponude, te o tome informirao Vladu Federacije BiH”, priopćeno je iz Vlade FBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?