uno

Suspenzija za tri službenika UNO zbog nedoličnog ponašanja na radnom mjestu

UIO
24.03.2017.
u 14:57

Tri službenika Uprave za neizravno oporezivanje (UNO) BiH bit će suspendirana s radnog mjesta, zbog neprimjerenog i nedoličnog ponašanja na radnom mjestu i nanošenja štete ugledu UNO, a povodom objavljenih fotografija neprimjerenog sadržaja.

Suspenzija s radnog mjesta se izriče zbog teže povrede radne dužnosti i trajat će do okončanja disciplinskog postupka – priopćeno je iz UNO.

Osim tri prethodno spomenuta službenika, disciplinski postupci bit će pokrenuti i protiv ostalih zaposlenih koji su imali saznanja o neprimjerenom i nedoličnom ponašnju u Upravi, ali tu informaciju nisu proslijedili nadležnoj organizacijskoj jedinici ili direktno Uredu direktora.

Iz UNO ističu da su ove mjere rezultat utvrđenog činjeničnog stanja i izjašnjenja datih od svih onih koji su sudjelovali ili bili upoznati sa spornim događajem, a koje je proveo Odjela za unutarnju kontrolu u UNO. 

Na spornim fotografijama vidi se polugola radnica UNO koju, za vrijeme radnog vremena, masira kolega.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?