pokrenut disciplinski postupak

Suspendirana glavna urednica informativnog programa BHT1 Jelena Radojević-Kapor

BHRT
16.05.2022.
u 18:18

Jelena Radojević-Kapor, suspendirana je s radnog mjesta zbog provođenja disciplinskog postupka, a zbog povrede radnih obveza, kazao je glasnogovornik BHRT-a

Glavna urednica informativnog programa BHT1 Jelena Radojević-Kapor je suspendirana i protiv nje je pokrenut disciplinski postupak zbog povrede radnih obveza.

"Disciplinski postupak je u tijeku i ne možemo iznositi detalje vezano za taj postupak. Mogu potvrditi da je kolegica, glavna urednica informativnog programa BHT1 Jelena Radojević-Kapor, suspendirana s radnog mjesta zbog provođenja disciplinskog postupka, a zbog povrede radnih obveza", kazao je za Klix glasnogovornik BHRT-a Seid Masnica.

Radojević-Kapor je do okončanja postupka udaljena s radnog mjesta i do završetka ovog procesa će dobivati 70 posto od svoje plaće.

U narednim danima će biti formirano povjerenstvo za utvrđivanje navoda o povredi radnih obveza, a postupak traje već od danas.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?