provjereno

Supertrik kako oguliti kobasicu - više se nikad nećete mučiti

kobasice
Ivica Galovic/PIXSELL
01.02.2017.
u 10:07

Tvrdoglavim ovicima na kobasicama može se doskočiti - uz ovaj trik više nećete gubiti vrijeme na polagano guljenje već ćete odjednom moći oguliti kobasicu onoliko koliko želite

Često nas od ukusnog komada mesa kobasice dijeli neposlušni ovitak koji nikako ne uspijevamo lijepo oguliti. Zna to ponekad biti i vrlo iritantno. No uz ovaj trik više se nećete mučiti s tim. 

Da bi kobasicu lagano ogulili potrebno ju je malo navlažiti. Dovoljno će biti i da samo smočite svoje dlanove. Potom je tako vlažnu dobro protrljajte dlanovima. Zarežite ovitak. Povucite ga i trebali bi posve lagano oguliti kobasicu. 

Neki savjetuju kobasicu samo kratko provući ispod vode. Možete i tako, ali kobasicu tada ponovno protrljajte rukama i potom zarežite. Ako su krajevi kobasice već odrezani bit će dovoljno da samo povučete ovitak i on će se već sam lagano odvajati od mesa, donosi 24sata.hr. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije