ZNAKOVI

Sumnjate da vas vara? Evo na što biste trebali obratiti pozornost

13.01.2019.
u 20:45

Sjednite za stol i otvoreno razgovarajte. Imajte na umu da postavite pitanje tako da zaista zvuči kao pitanje, a ne kao napad.

Imate li često osjećaj da je vaša veza važnija vama nego vašem partneru ili partnerici?  

Ili da se nešto događa i mogli biste lako posumnjati u to da vas vara? Ako vas brinu ove misli, vrijeme je da nađete odgovore na ta pitanja. Stručnjaci za odnose složni su u jednom: Najbolji način da doznate je li istina to u što sumnjate jest da sjednete za isti stol s patnerom i suočite ga sa svojim sumnjama. No,prije toga, možete pratiti ove znakove koje bi vam mogle biti dobar vjetar u leđa da se odlučite na taj potez.  

Seks

AKo su se vaše sumnje počele pojavljivati u istom razdoblju kada su se i prorijedili vaši seksualni odnosi, to može biti jedan od znakova da zaista nešto ne štima. Počnite voditi dnevnik, odnosno, zapisujte svaki put kada vodite ljubav kako biste pred svog partnera ili partnericu mogli podastrijeti dokaze.

Pratite financije

Sjećate se početaka vaše veze, izlazili ste na večere, trošili više nego inače? Pratite financije ili barem račune koje pronađete kak obiste mogli dobiti uvid postoji li povećana potrošnja s druge strane, a za koju vi ne znate ili ne biste trebali znati. 

Pratite koliko koristi mobitel

S mobitelom u krevet, u kupaonu, ne ostavljanje pametnog telefona bez nadzora ili se odjednom za pritup podacima koristi šifra? To je jedna od očitijih znakova da osoba nešto krije. 

Razgovarajte s nekim

Ponekad vam se može činiti da je situacija zaista alarmantna, ano osoba kojoj vjerujete, može vamotvoriti oči. Uvijek je dobro čuti nekoga "sastrane" tko ije emotivno upleten u situaciju pa će možda sve vidjeti objektivnijim, drugačijim očima. No, ako vam se potvrde sumnje,  vrijeme za idući potez...

Suočite partnera s istinom

Sjednite za stol i otvoreno razgovarajte. Imajte na umu da postavite pitanje tako da zaista zvuči kao pitanje, a ne kao napad. Recite što vas muči, kratko i jasno i bez previše detalja i okolišanja, savjetuju stručnjaci za veze. PItajte otvoreno vara li vas i pritome gledajte ravno u oči. 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije