Još dvije slične smrti

Sumnja se da je mlada bh. humanitarka počinila suicid

lejla
Foto: Privatna arhiva
24.09.2014.
u 15:23

Ovu mladu Tuzlanku, koja je u glavnom austrijskom gradu završila farmaceutski fakultet i zaposlila se u ljekarni policija je pronašla mrtvu u iznajmljenom stanu

Obdukcija tijela Lejle Jaganjac, 28-godišnje tuzlanske humanitarke i farmaceutkinje koja je prošli četvrtak pronađena mrtva u Beču, mogla bi trajati i do šest tjedana, prenose austrijski mediji. 
Ovu mladu Tuzlanku, koja je u glavnom austrijskom gradu završila farmaceutski fakultet i zaposlila se u ljekarni policija je pronašla mrtvu u iznajmljenom stanu.

Kako prenosi Kurier, stan u kojem je tijelo pronađeno bio je zaključan i nije bilo dokaza o nasilnom ulasku. Slučaj je prijavio šef ljekarne u kojoj je Lejla radila s obzirom da se nije pojavila na poslu.

Oproštajno pismo nije pronađeno, tvrde iz austrijske policija.

Razlog ovako dugom trajanju obdukcije leži na Medicinskom fakultetu u Beču gdje istražuju slična dva slučaja koja su se dogodila u zadnjih nekoliko tjedana u austrijskom glavnom gradu.

Iz policije dodaju da se vjerojatno radi o samoubojstvu ili prirodnoj smrti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?