Prometna nesreća

Sudarila se četiri vozila, ozlijeđene osobe iz Širokog Brijega, Posušja i Tomislavgrada

18.04.2021.
u 11:11

U subotu oko 18 sati na magistralnoj cesti M-6.1. ( Tomislavgrad – Posušje ) u mjestu Mrkodol, Tomislavgrad, dogodila se prometa nezgoda u kojoj su četiri osobe zadobile lakše tjelesne ozljede, a na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta.

I.H. (1968.) iz Širokog Brijega, upravljajući motornim vozilom marke Mercedes, je tom prilikom zadobio lakše tjelesne ozljede, kao i suvozač u  K.Z (1979.) iz Širokog Brijega.

P. K. (1998.) iz Posušja, upravljajući motornim vozilom marke BMW, i I.M. upravljajući motornim vozilom marke WV Touran, zadobili su lakše tjelesne ozljede. Kao suputnik u vozilu nalazila se osoba rođena 2006. godine u Tomislavgradu koja je također zadobila lakše tjelesne ozljede. Ozlijeđen je i D.Š. (1939.), upravljajući motornim vozilom marke Nissan.

Očevid na mjestu događaja obavili su djelatnici PU Tomislavgrad, dok je ozlijeđenima pružena liječnička pomoć, priopćio je MUP HBŽ.

Ključne riječi
MUP

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?