SKEI 2017.

Studenti Sveučilišta Vitez povezuju regiju

21.02.2017.
u 10:00

Sastanak sudionika studentske konferencije SKEI 2017., koja će se održati u Beogradu 11. svibnja 2017. godine, održan je ovih dana u prostorijama Sveučilišta Vitez u Travniku. Podsjećamo, prvi SKEI 2016. održan je 7. i 8. svibnja 2016. godine u Vitezu, u organizaciji Sveučilišta Vitez.

Razmjena znanja

SKEI je inicirala i koncipirala doc. dr. Jamila Jaganjac, prodekanica Fakulteta poslovne ekonomije Sveučilišta Vitez, s namjerom da se studentima omogući kvalitetan ulazak u istraživanja, razmjenu znanja, stjecanje novih iskustava s kolegama drugih visokoškolskih ustanova, rad s mentorima, kao i spajanje s gospodarstvom.

Zajednički projekt

Ideja je prerasla u zajednički projekt studenata i Studentskog parlamenta te nastavnog osoblja Fakulteta poslovne ekonomije, Fakulteta poslovne informatike i Fakulteta pravnih znanosti Sveučilišta Vitez i partnerskih visokoškolskih ustanova, kao i gospodarstva. Ciljevi ovih skupova su prenošenje i razmjena znanja među studentima, profesorima i gospodarstvenicima, ustanovama te ostalima. Ovakve konferencije pružaju mogućnosti studentima završnih godina studija i diplomiranim studentima da predstave svoja istraživanja i primjenjiva rješenja. SKEI studentima omogućava da iskustva pisanja, prezentiranja i objavljivanja stručnih i znanstvenih radova stječu u međunarodnom okruženju uz pomoć mentora. Ideji organizacije SKEI konferencije pridružile su partnerske ustanove MBS Beograd, koji je organizator SKEI-ja 2017., i Veleučilište “Lavoslav Ružička” Vukovar, organizator SKEI-ja 2018. Osim partnerskih ustanova, svoje radove mogu prijaviti i svi zainteresirani studenti s drugih visokoškolskih ustanova. Za SKEI 2017. iz Sveučilišta Vitez prijavljeno je 11 studenata Fakulteta poslovne ekonomije, jedan s Fakulteta pravnih znanosti, dva s Fakulteta informacijskih tehnologija, kao i nastavno osoblje, mentori. •

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?