SUM

Studenti Filozofskog fakulteta zadovoljni brzom prilagodbom nastave na daljinu

17.04.2020.
u 10:40

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru proveo je istraživanje o studentskim iskustvima nastave na daljinu. Istraživanje je provedeno online anketnom, u razdoblju od 7. travnja do 13. travnja - točnije, tijekom četvrtog tjedna održavanja nastave na daljinu.

U istraživanju je sudjelovalo 477 studenata, sa svih studijskih programa i godina studija. Rezultati pokazuju da su studenti zadovoljni brzom uspostavom sustava za praćenje nastave na daljinu te da vide pozitivne strane nastave u ovom obliku. Pokazuju i razumijevanje za prilagodbu nastavnog osoblja i timova za ovakav oblik nastave te su svjesni nastojanja Fakulteta i Sveučilišta za stalnim poboljšanjem njihovih iskustava. Uz to, i sami daju smjernice za poboljšanja - više obavezne literature dostupne u online oblicima, naglašavanje važnosti stalnog rasporeda kao i važnosti stalne interakcije s profesorima i asistentima.

„Hvala svim studentima na sudjelovanju i dijeljenju iskustava! Povratne informacije imaju veliku važnost u stalnim nastojanjima unapređenja nastave na daljinu“, poručili su s Filozofskoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije