NEPRIJATNA SITUACIJA

Student u Beogradu izbačen iz kafića, jer je učio

03.02.2024.
u 19:34

Jedan student doživio je neugodnu situaciju u kafiću u Beogradu kada je naručio kavu i sjeo učiti. Naime, kako je napisao, ispred njega se tada stvorila konobarica i objasnila mu kako stoje stvari.

 

 

- Ovo mi se upravo dogodilo u kafiću u centru Beograda. Sjeo sam, naručio kavu i uzeo skriptu da se preslušavam (u sebi) dok čekam početak ispita. Prilazi mi radnica i govori da je ovdje zabranjeno učenje. Nisam se svađao jer sam bio potpuno zbunjen, a i djevojka je bila sasvim ljubazna i vidjelo se da je i njoj neugodno da mi govoti pravila kuće, i nisam ljut, samo me zaista zanima logika iza takve odluke - rekao je i nastavio:

"Niti sam pravio buku, niti sam prekrio sto nekim materijalom (doslovno sam samo držao malu skriptu u krilu), naručio sam piće… Inače, čim sam sjeo u prvi sljedeći kafić nisam imao nikakvih problema, kao ni prije do sada. Da li se vama dogodila slična situacija i može li mi netko objasniti kako učenje u kafiću može da predstavlja problem?”.

Kod mnogih je ova situacija izazvala ljutnju, a bilo je i onih kojima se slično i dogodilo.

 

- Zamisli vide ga drugi pa i oni počnu da uče! Kraj svijeta kakav poznajemo”, ”Svašta ćeš danas da čuješ”, “Isto mi se dogodilo u jednom drugom kafiću - pisali su u komentarima.

Jedan čovjek, koji je i sam radio kao konobar, objasnio je zbog čega sve više kafića zabranjuje učenje ili posao.

Fora je jer im dolaze studenti i sjede pet sati i popiju jednu kafu. Dođu, svako uzme po kafu, zauzmu pola lokala i sjede cijelo popodne.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?