PRIVELI SVE NAPADAČE

Strava u Francuskoj: Obitelj iz BiH pretukla kćer jer je otkrila da je u vezi s dečkom iz Srbije

nasilje
21.08.2020.
u 19:02

Djevojka islamske vjeroispovijesti iz BiH bila je u vezi s momkom iz Srbije (20), kršćaninom, a kad je za to saznala obitelj, obrijali su joj glavu i nanijeli više ozljeda

Mlada djevojka (17), porijeklom iz Bosne i Hercegovine, završila je u bolnici u francuskom Besanconu s višestrukim ozljedama nakon što ju je pretukla njezina obitelj, javio je L'Est Républicain.

Naime, djevojka islamske vjeroispovijesti bila je u vezi s momkom iz Srbije (20), kršćaninom, a kad je za to saznala obitelj, obrijali su joj glavu i nanijeli više ozljeda.

Djevojka se, naime, nakon nekog vremena preselila živjeti kod dečka, a kada je on stigao u posjet djevojčinoj obitelji, situacija je eskalirala. Otac i majka odveli su kćer u sobu i krenuli je tući, dok je dečko zvao pomoć. Policija je stigla na mjesto događaja, ubrzo i hitna pomoć, prenosi 24sata.hr. 

Napadači su bili uz roditelje nesretne tinejdžerke bili ujak i ujna, a svo četvero privela je policija. Djevojka se nalazi pod sudskom zaštitom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?