potvrdio nalaz obdukcije

Stradali mladić u Frankfurtu je Ivan Sliško iz Tomislavgrada

01.02.2018.
u 11:22

Beživotno tijelo pronađeno 21. siječnja 2018. godine u Njemačkoj, u Frankfurtu, u blizini zračne luke pripada dvadesetogodišnjem Ivanu Sliški iz Tomislavgrada, potvrdio je nalaz obdukcije objavljen jučer, piše Večernji list biH. Ivanovo tijelo pronađeno je u blizini zračne luke u Frankfurtu, a nisu pronađeni dokumenti, novčanik, ni mobitel, koje je tragično stradali mladić uvijek imao uz sebe.

Neutvrđene okolnosti

Okolnosti tragičnog stradanja još nisu utvrđene. Prema tvrdnjama očevidaca, posljednji put je viđen u noći 21. siječnja 2018. godine u središtu Frankfurta, a tijelo je pronađeno isti dan pored tračnica. Prema neslužbenim informacijama, mladić je otišao na utakmicu u Njemačku, nakon čega mu se izgubio svaki trag. Na identifikaciju tijela, piše Tomislavnews.com, putovao je njegov otac Krešimir Sliško, djelatnik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegbosanske županije. Lokalni portali pišu kako je tragično stradali Ivan Sliško rođen 16. 11. 1998. godine u Livnu, a odrastao je u duvanjskom selu Kongora u kojem je donedavno živjela obitelj Sliško, a zatim su doselili u predgrađe Tomislavgrada, u novo naselje Bobara. Ivan je jedino dijete Krešimira i Lucije Sliško, a otac Krešimir je i cijelo ratno vrijeme radio kao policijski djelatnik.

Omiljen među vršnjacima

Tragično stradali mladić bio je omiljen među vršnjacima i prijateljima u Tomislavgradu, ali i među radnim kolegama i prijateljima u Frankfurtu.

Iznad svega je volio svoju rodnu Kongoru i koristio svaku prigodu boraviti u tom duvanjskom selu. Iako za njih nema riječi utjehe, roditelji tragično preminuloga Ivana zahvaljuju Konzulatu Republike Hrvatske i BiH na velikoj pomoćni te svima koji su im pomogli ili pomažu na bilo koji način. - Pokop tragično preminuloga Ivana Sliške bit će u subotu, 3. veljače 2018. godine, u 14 sati, na mjesnom groblju u Kongori. Veliki je ovo gubitak za Ivanove roditelje, njegovu cijelu obitelj, Kongorane, Tomislavgrad, cijeli duvanjski kraj - piše Tomislavnews.com.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije