još dva dana

Stiže hladni val: Jaki pljuskovi i vjetar, na planinama snijeg, pad temperature

kisa
30.09.2019.
u 18:25

Toplo vrijeme u BiH će trajati još dva dana, jer je već za četvrtak najavljen veliki pad temperature koji će donijeti pljuskove i vjetar, a u planinskim predjelima je moguća susnježica i slab snijeg.

Kako je navedeno na stranici federalnog hidrometerološkog zavoda hladni val u BiH stiže iz Europe, prenose Nezavisne.

Srijeda
Sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Nešto više oblačnosti očekuje se u zapadnim i sjeverozapadnim područjima. Krajem dana i u večernjim satima kiša se očekuje u Krajini i u Hercegovini. Jutarnja temperatura od 10 do 15, na jugu od 14 do 19, a najviša dnevna temperatur od 22 do 28 stupnjeva. 

Četvrtak
Oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Oborine mogu biti i obilnije. U višim planinskim područjima moguća je i pojava susnježice ili snijega. Jutarnja temperatura od 11 do 17, na jugu od 14 do 18, a najviša dnevna temperatura se i neće važnije promjeniti u odnosu na jutarnju.

Petak
Umjereno do pretežito oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od 4 do 10, na jugu do 13, najviša dnevna temperatur od 14 do 20, na jugu do 22 stupnja. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije