Mostar

Stanari zgrade na Bijelom brijegu: 42 obitelji ne smiju biti taoci bilo čijih odnosa

stanari zgrade na BB
26.02.2024.
u 17:30

Kao stanari zgrade u kojoj žive 42 obitelji imamo potrebu iskazati svoje jasne stavove kako svaki proces koji bilo tko provodi, a tiče se zgrade u kojoj žive, ima izravnu posljedicu na naše živote i živote naših obitelji. S tim u vezi obratili smo se Gradonačelniku i Gradskoj upravi, navode stanari nove zgrade na Bijelom brijegu.

- Nažalost već nekoliko godina kroz medijske napise i obračune pojedinaca kontinuirano se stvara atmosfera kako živimo u zgradi koja smeta cijelom svijetu i nema nikakvih dozvola. Ovim putem jasno naglašavamo kako smo kao kupci, sada stanari, kupili naše stanove koji imaju urednu dokumentaciju, a dokaz tomu je da su banke odobrile kredite za kupnju istih. Cijeneći kako pritisci koje godinama trpimo narušavaju naše živote i privatnosti odlučili smo se obratiti vlastima kako bi jasno iskazali svoj stav da želimo nastaviti sa svojim životima u stanovima za koje se žrtvujemo, vraćamo kredite, gradimo obitelji i ostalo. Ne želimo da se bilo koji proces koji pojedinci zagovaraju i forsiraju bude usmjeren, ili se provodi bez nas, a iz izravne posljedice po naše živote, ističu stanari.

- Ovim putem molimo i Vas medije da se čuje i naša strana, živimo u Mostaru, stvaramo obitelji i kupili smo stanove u skladu sa zakonom i važećim pravnim normama. Ne želimo da naših 42 obitelji budu taoci nekolicine osoba ili njihovih privatnih interesa. Želimo jasno kazati kako smo dio svakog idućeg procesa koji se tiče našega doma i krova nad glavom, navode na kraju svog dopisa. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije