INTERVJU Načelnik općine Posušje Branko Bago

Stalno se priča o iseljavanju, a mi bilježimo porast novoupisane djece u osnovne škole

08.08.2018.
u 10:00

Općina Posušje današnjom svečanom sjednicom OV-a počinje sa službenim obilježavanjem svoga dana. Načelnik općine Branko Bago tim povodom u intervjuu za Večernji list BiH govori o realiziranim projektima te planovima za budućnost. Osvrnuo se i na podatak kako u ovoj općini raste broj djece upisane u prve razrede osnovnih škola.

Općina Posušje ovih dana proslavlja svoj dan. Kakvo je financijsko stanje u proračunu?

- Općina Posušje proslavlja Dan općine i blagdan svoje zaštitnice Blažene Djevice Marije. Iako je vrhunac slavlja 15. kolovoza, svečana sjednica Općinskog vijeća održava se danas, 8. kolovoza. To je formalni događaj, a u naravi dani općine proslavljaju se tijekom cijeloga ljeta manifestacijom “Posuško lito” koja počinje 30. svibnja, Danom branitelja općine Posušje. Po pitanju proračunskih sredstava, proračun je skroman, no, uz postojeća sredstva i uz pomoć alternativnih izvora, uspijevamo podmirivati tekuće obveze te čak i smanjiti postojeća kratkoročna dugovanja. Što se tiče kapitalnih ulaganja...

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije