SVADBENA ZVONA

Sreći nema kraja! Bivši tenisač Mario Ančić uplovio u bračnu luku s prelijepom Milom

08.05.2021.
u 17:06

U crkvi u Rovinju bivši tenisač Mario Ančić oženio je djevojku Milu Fabris.

Svadbena zvona zazvonila su i jednom od najpoznatijih domaćih tenisača. Naime, 37-godišnji Mario Ančić danas je u Crkvi sve Eufemije u Rovinju oženio svoju djevojku, liječnicu Milu Fabris, saznaje Story. U krugu najuže obitelji i tek 15 uzvanika te kumove Katarinu Puljić i Antu Kušurina, bivšeg veslača, par je uplovio u bračnu luku.
Podsjetimo, nakon što mu je otežano zdravstveno stanje zbog bolesti mononukleoze prekinulo tenisačku karijeru i nikada nije uspio osvojiti Grand Slam turnir, Mario je briljirao u akademskom životu. S tek 31 godinom doktorirao je pravo na prestižnoj Columbiji, a radio je i za jednu od najvećih svjetskih banaka Credit Suisse. Trenutno radi za američki investicijski fond One Equity Partners, gdje je dopredsjednik upravo njegov vjenčani kum Ante.
– Ja sam Marija znao samo preko medija, ali ga je dobro poznavao moj partner iz dvojca na pariće Mario Vekić koji je s njim bio u vojsci. Ja sam se Mariju javio u jednom newyorškom restoranu i tako smo se upoznali, a s vremenom smo postali vrlo dobri prijatelji. Što se tiče posla, on je izrazio želju da iz investicijskog bankarstva prijeđe u ulaganja, a ja sam se založio da ga pozovemo na intervju i on je dobio posao - rekao je za Večernji Kušurin kada smo ga pitali prošle godine pitali kako je došlo do Ančićeva angažmana.
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije