Otvoreno pismo Koordinacije udruga HVO-a gradonačelnici Sarajeva Benjamini Karić
Povratak na članak

Spomenik poginulim pripadnicima Hrvatske brigade „Kralj Tvrtko“ nije spomenik ljudskosti i pravde već licemjerja i lažne multietničnosti glavnog grada BiH

Komentari 4

TI
Tiktak69
11:52 03.06.2023.

Sjećam se ove brigade kada su u nekoliko navrata svjesno napustili liniju odbrane na nisickoj visoravni i prepustili četnicima tako da smo tada imali znatne gubitke oko 15 poginulih i 7 zarobljenih koji su potom ubijeni. To su ti bojovnici.

VL
Avatar micelj
micelj
10:03 03.06.2023.

Habuhabuhabu nisi nizasta drugo nego za tora treba vama 23% vase multieticnosti i busaj te se koliko hocete.A ovi Hrvati iz Sarajeva bolje bi bilo dasu sebi pucali u noge nego sto su branili Đžamahiriju.. ZIVJELA HERCEG BOSNA - BIT CE KAD TAD..

VL
HA
Habuhabuhabu
15:34 02.06.2023.

U Sarajevu zazivate multietničnost, a u BiH Herceg-Bosne i torove. Uostalom, zar HVo nije granatirao Sarajevo. Šutite za zločince i Kordiće, a javljate se političare i oportuniste. Poredajte stvari u glavama na pravi način.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.