'Dr Kozomara'

Specijalna bolnica za oftalmologiju 'Dr Kozomara' – Novi/stari početak u poboljšanju oftalmološke zdravstvene zaštite

20.03.2023.
u 09:00

Sa zadovoljstvom želimo da saopštimo da se vraćamo svojim korijenima i započinjemo jedno novo poglavlje u ispisivanju stranica svoje istorije – Specijalna bolnica „Svjetlost“ Banja Luka je ponovo Specijalna bolnica za oftalmologiju „Dr Kozomara.“

Nakon što je osnovana 2008. godine u Banjoj Luci pod nazivom “Klinika Kozomara”, partnersko udruživanje sa specijalnom bolnicom za oftalmologiju 'Svjetlost' iz Zagreba omogućilo nam je da rastemo, učimo i razvijamo se na polju oftalmologije po najvišim svjetskim standardima.

Sada, nakon 12 godina uspješne saradnje, Specijalna bolnica za oftalmologiju 'Dr Kozomara' nastavlja svoj put samostalno, te i dalje pruža najkvalitetniju oftalmološku uslugu, uključujući novitete i tehnološke inovacije u opremi i hirurškim metodama. Želimo da osiguramo pristupačniju i personalizovaniju zdravstvenu zaštitu za sve naše drage, vjerne pacijente, ali i one koji će to tek postati.

Ne želimo zaboraviti ni naše prijatelje, učitelje i kolege iz specijalne bolnice za oftalmologiju 'Svjetlost' iz Zagreba, I ovom prilikom im se zahvaljujemo na podršci tokom protekle više od jedne decenije. Zajedno smo postigli zaista mnogo.

Dobrodošli ste da posjetite našu ustanovu i upoznate se sa svim novim pogodnostima koje ćemo vam u budućnosti pružati, a kojih će, sigurni smo, biti mnogo. Radujemo se vašoj posjeti i činjenici da ćemo zajedno nastaviti naš put.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije