posjeta

Softić primio u službenu posjetu guvernera Centralne banke Crne Gore

guverneri
22.04.2016.
u 14:28

Guverner Centralne banke Bosne i Hercegovine (CBBiH) Senad Softić primio je danas u službenu posjetu guvernera Centralne banke Crne Gore Milojicu Dakića.

Dvojica guvernera razgovarali su o aktivnostima i radu centralnih banaka i razmijenili informacije s posljednjeg proljetnog zasjedanja Međunarodnog monetarnog fonda i Svjetske banke koji je prošlog tjedna održan u Washington

Također, guverneri su razgovarali o stanju na financijskim tržištima u kontekstu poslovanja centralnih banaka i investiranja deviznih rezervi u složenim uslovima investiranja s obzirom na trend negativnih kamatnih stopa.

Guverner Softić informirao je guvernera Dakića o aktivnostima koje nova rukovodna struktura CBBiH provodi s ciljem unapređenja poslovanja i organizacije CBBiH, kao i o aktuelnom stanju u financijskom i bankarskom sektoru Bosne i Hercegovine.

Guverner Dakić pozvao je guvernera Softića da prisustvuje Samitu guvernera i ministara financija regije koji će početkom lipnja biti održan u Miločeru, priopćeno je iz Službe za odnose s javnošću CBBiH. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?