PRIJEDLOG BEVANDI

SNSD predložio Borisa Tučića, Miladina Dragičevića i Živka Marjanca za Vijeće ministara

'dodik'
Foto: ''
11.11.2013.
u 16:59

Dvojica od trojice predloženih obavljaju dužnost savjetnika Milorada Dodika

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ predložio je danas Vjekoslavu Bevandi, predsjedavajućem Vijeću ministara BiH, Borisa Tučića za ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa, priopćeno je iz Informativne službe ove stranke.

SNSD je za zamjenika ministra za ljudska prava i izbjeglice kandidirao Miladina Dragičevića, a za zamjenika ministra obrane Živka Marjanca.

U priopćenju se navodi da je Boris Tučić magistrirao na europskim studijama beogradskog Fakulteta političkih znanosti, bio je pomoćnik ministra za europske integracije Republike Srpske, a sada je savjetnik predsjednika Vlade Srpske za europske integracije.

Miladin Dragičević je diplomirao na Fakultetu političkih znanosti u Sarajevu, bio je ministar za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske, nakon čega je više godina proveo na mjestu savjetnika premijera. Trenutno je savjetnik predsjednika Republike Srpske.

Živko Marjanac je diplomirani ekonomista, više od 15 godina radio je na rukovodnim poslovima u gospodarstvu, bio je generalni tajnik Socijalističke partije, a od 2009. do 2011. godine obavljao je dužnost zamjenika ministra obrane BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?