zanimljivo

Snimka stare ankete u Sarajevu hit na TikToku: Koju državu ne vole građani BiH?

TikTok
19.09.2023.
u 07:38

Na TikTok profilu Balkan4You podijeljen je snimak ranije ankete gdje su prolaznike u Sarajevu upitali postoji li neka zemlja koju posebno ne vole i zašto.

Ovakvi videozapisi prilično su popularni na spomenutoj platformi, a ranije su podijeljeni i snimci s istim pitanjem koje su postavljali prolaznicima u Srbiji, Hrvatskoj, Sjevernoj Makedoniji, kao i Albaniji.

Zanimljivi odgovori uslijedili su od anketiranih u Sarajevu, a prva na snimci kazala je kako ne voli Irsku bez nekog posebnog razloga.

"Možda ova nova. Izrael, ali to nije država", kazao je još jedan anketirani, prenosi Klix.

Nekoliko njih navelo je Sjedinjene Američke Države, ponovno Izrael, a nekoliko ih je istaknulo kako ne postoji zemlja koju ne vole.

Kada se radi o istoj anketi koja je provedena u susjednim zemljama - u Hrvatskoj većina je nabrojala Srbiju za primjer zemlje koju ne voli, dok je u Srbiji njih nekoliko za primjer navelo Albaniju, ali i SAD.

 

@balkan4you.official #fyp #balkan #balkan4you #balkanmemes #memes #turkey #greece #kosovo #albania #bosnia #romania #serbia #bulgaria #macedonia #montenegro #croatia #balkantiktok ♬ original sound - BALKAN4YOU


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije