ČAPLJINA

Smiljan Vidić: Svi infrastrukturni projekti bit će realizirani 100 posto

Smiljan Vidić
04.10.2016.
u 12:08

Ono što je za općinu također vrlo važno, smatra Vidić, jeste početak radova na autocesti koridora Vc, podionioca od Zvirovića do Počitelja i nekoliko infrastrukturnih projekata koji za svrhu imaju poboljšanje kvalitete života građana.

Aktualni načelnik općine Čapljina Smiljan Vidić, kojemu su građani opet ukazali povjerenje izabravši ga tako treći put za prvoga čovjeka te općine, govoreći o prioritetima u novom mandatu rekao je kako će se svi infrastrukturni projekti raalizirati 100 posto i da za njih postoje jasni vremenski rokovi.  

- Neki do tih projekata su već pri samom kraju, kao što je vodovod Dubravska visoravan, vodovod za tehničku vodu Bivolje brdo i rekonstrukcija škole na Domanovićima – kazao je Vidić.

Ono što je za općinu također vrlo važno, dodao je on, jeste početak radova na autocesti koridora Vc, podionioca od Zvirovića do Počitelja i nekoliko infrastrukturnih projekata koji za svrhu imaju poboljšanje kvalitete života građana.

Naglasio je također projekt s talijanskom vladom vezan za gospodarsku zonu u Zvirovićima.

- Otvaranje jednoga modernoga europskoga prodajnoga centra za poljoprivredne proizvode rezultiralo bi otvaranjem novih radnih mjesta, čime bismo građane općine Čapljina ponukali na ostanak - kazao je Vidić, dodajući kako realizacija toga projekta ne ovisi samo od općine Čapljina nego i od države BiH i talijanske vlade, te da će biti teško procijenit kad će projekt biti završen.

Smiljan Vidić prvi je put izabran za načelnika općine Čapljina 2008. godine, da bi povjerenje birača dobio i četiri godine kasnije, 2012. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?