MEKTIĆ:

"Slučaj Dudaković" bit će riješen!

Mektić
23.02.2016.
u 13:38

Gostujući u emisiji „Apostrof" Alternativne televizije (ATV), Dragan Mektić (SDS), ministar sigurnosti BiH, o predmetu protiv zapovjednika Petog korpusa Atifa Dudakovića kazao je da će „Dudaković biti riješen slučaj". Na pitanje voditelja i drugih sudionika emisije kada će se to desiti, Mektić je kazao da ga to ne pitaju.

- Jer ja kad kažem kad, vi ćete me pitati otkud ja to znam – kazao je Mektić, koji je u toj emisiji u nekoliko navrata otvoreno govorio o operativnom radu istražnih organa, iako kao politički dužnosnik nema tu vrstu nadležnosti.

Mektić se hvalio i svojim "ratnim zaslugama" u Prnjavoru, a njegov će istup, sasvim sigurno, izazvati burne reakcije.

Što je još šokantnije, Mektić je javno otkrio i da zna koji tužitelj radi na ovoj istrazi, koja se, kao što je poznato, vodi pod oznakom „tajno", te sebe svrstava direktno u one koji odlučuju o sudbini heroja koji je branio ovu zemlju!

- U slučaju Dudakovića isključiva je krivica Tužiteljstva, ali, nažalost, dva tužitelja koja su godinama držala predmet u ladici i nisu htjela ništa da urade su Srbi. I sad smo to izvukli iz ladice i dali trećem čovjeku koji je Bošnjak i sad pod punim je monitoringom i mora završiti taj predmet - kazao je Mektić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?