Stipe Filipović iz Gruda

Slobodno vrijeme iskoristio za povratak u frizersku elitu

07.10.2020.
u 20:40

Neki će se u pandemiji žaliti, a neki će je iskoristiti da pokažu da i u ovakvim uvjetima znanje i umijeće ne mogu prođi nezapaženo. Jedan od takvih znalaca zasigurno je Stipe Filipović iz Gruda, svojedobno jedan od četvorice najboljih svjetskih frizera, piše Večernji list BiH. Ovih dana na manifestaciji “The International Visionary Awards” ponovno je zabljesnuo i ušao u finale, među najbolje frizere svijeta, što je potvrdio i za Večernjak.

- The Alternative Hair Show na kojem se prezentiraju najcjenjeniji frizeri u svijetu trebao se održati uživo 11. listopada ove godine u Londonu, i to 38. put u povijesti.

Velik i respektabilan događaj

Nažalost, pandemija je sve ograničila, ali organizatori ovako respektabilnog i velikog događaja nisu posustajali. Priča je postala globalna tako da je navedenog datuma mogu vidjeti svi u virtualnom obliku - priča nam Filipović. Posebno je ponosan jer se uspješno realizira i humanitarna akcija samih organizatora koja uključuje prikupljanje sredstava za djecu oboljelu od leukemije. On se u finalu bori za glavnu nagradu, a nominiran je u kategoriji “AVANT-GARDE”. - Nama finalistima ovo je sigurno odskočna daska da svojim talentom i kreativnošću postanemo još prepoznatljiviji u cijelom svijetu. Do finala me dovela frizura iz moje nove kolekcije koja će uskoro ugledati svijetlo dana. Nakon višegodišnje stanke krajnje je vrijeme bilo da kreiram potpuno novu kolekciju, ne zbog samopromocije nego zato što bi bilo sebično da zadržim ovu viziju za sebe. Samo finale “The International Visionary Awards” potvrda je da još uvijek koračam ispravnim putem kad je u pitanju svijet frizura - ističe Filipović.

Usmjeren u nove projekte

Već sada je ovaj rezultat u rangu pobjede, što smatra i sam sugovornik. - Više se ne sekiram. Usmjeren sam u nove projekte - kaže nam jedan od najboljih frizera na svijetu. Za kraj ga pitamo koliko je teško bilo u pandemiji osmisliti novu kolekciju.

- Svako zlo za neko dobro. Iskoristio sam slobodno vrijeme koje mi je korona nametnula. Fokus s razmišljanja o tome prebacio sam na posao, osmišljavanje i izradu frizura. Još jednom se obistinilo da najbolje stvari nastaju onda kad vam je najteže - zaključuje.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije