PROMIJENILA MIŠLJENJE

Slavna američka glumica se javno sprdala na račun Kate Middleton! Sad joj se ispričava...

23.03.2024.
u 20:11

Nakon što je Kate Middleton objavila da ima rak, američka glumica Blake Lively joj se javno ispričala što se sprdala na njezin račun i fotografijama koje je Kate fotošopirala s djecom...

Otkako je Kate Middleton 22. ožujka objavila da boluje od karcinoma, pristižu joj poruke podrške sa svih strana, a svi joj naravno žele što brže ozdravljenje. Poznata američka glumica Blake Lively se ispričala zbog svoje šale koju je prije nekoliko dana izrekla na račun princeze od Walesa koju je objavila na društvenoj mreži Instagram. Naime, Blake je prošlog tjedna objavila šalu na račun Kate nakon što je cijeli svijet i svi mediji brujali o fotošopiranim fotografijama Kate s djecom, a  koju je objavila za Majčin dan. 

- Sigurna sam da danas nikoga nije briga, ali osjećam da moram progovoriti o ovome. Objavila sam blesav post o ‘fotošop fejlovima‘ i zbog toga se danas osjećam užasno. Žao mi je. Šaljem ljubav i dobre želje svima, uvijek - napisala je Blake na društvenoj mreži Instagram. 

Kate se naravno ispričala svima te je objasnila da se malo zanijela dok ju je uređivala. Blake je reklamirala svoj brend pića Betty Buzz uz vidljivo fotošopiranu fotografiju, uz koju je napisala: "Jako sam uzbuđena što mogu podijeliti novu fotografiju koju sam danas snimila kako bih najavila naša četiri nova pića. Sad znate zašto sam bila nestala", napisala je.

Na Katein račun našalili su se i na službenom Twitteru brenda Betty Buzz. Oni su objavili fotografiju Blake dok sjedi s pićem uz bazen i napisali: "Kao i mnogi amaterski fotografi, naša osnivačica povremeno eksperimentira s uređivanjem fotografija". Te objave više nema na njihovom Twitteru.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?