međugorje

Škoro predvodio molitvu na Gospinu ukazanju u Međugorju

Međugorje-info.com
04.02.2020.
u 11:32

U Međugorju, bez obzira o kojem se mjesecu radilo, uvijek ima vjernika i hodočasnika iz čitavoga svijeta. Tako je bilo i ovog 2. veljače na blagdan Svijećnice kada su, prema Mojsijevu zakonu, Josip i Marija donijeli Isusa u hram u Jeruzalemu i obredno ga prikazali Bogu. Osim zbog blagdana, radost je u Međugorju vladala i zbog Gospine poruke Mirjani Dragičević Soldo koja svakog drugog dana u mjesecu ima ukazanje.

Svijet pod teretom

Već od 31. siječnja počele su dolaziti skupine hodočasnika koji su željeli čuti poruku čovječanstvu, osobito u ovom teškom i složenom vremenu kada je svijet pod teretom raznih nevolja i boli. Već u jutarnjim satima vjernici su bili oko plavog križa gdje je započela molitva krunice. Jednu deseticu predmolio je poznati hrvatski pjevač Miroslav Škoro, objavio je Medjugorje-info.com. Podsjetimo, Škoro je bio i predsjednički kandidat osvojiviši velik broj glasova u utrci za prvog čovjeka Hrvatske. Nakon skrušene molitve nazočnih na mjestu ukazanja, Mirjana je čula Gospin glas. Poruka koju je proslijedila svijetu glasila je: “Draga djeco, po djelu odluke i ljubavi Božje ja sam izabrana da budem majka Boga i vaša majka. Ali i po mojoj volji i mojoj neizmjernoj ljubavi prema Nebeskome Ocu i mom potpunom povjerenju u Njega. Moje tijelo bilo je kalež Bogočovjeka. Bila sam u službi istine, ljubavi i spasenja. Kao što sam i sada tu među vama da vas, djeco moja, apostoli moje ljubavi, pozovem da budete nositelji istine, da vas pozovem da vi svojom voljom i ljubavlju prema mome Sinu širite Njegove riječi – riječi spasenja. Da svojim djelima pokažete svima onima koji nisu upoznali moga Sina, Njegovu ljubav. Snagu ćete naći u euharistiji, mome Sinu koji vas hrani svojim tijelom i jača svojom krvlju. Djeco moja, sklopite ruke i gledajte u križ u tišini. Na taj način crpite vjeru da biste je mogli prenositi, crpite istinu da biste mogli razlikovati, crpite ljubav da biste znali zaista ljubiti. Djeco moja, apostoli moje ljubavi, sklopite ruke, gledajte u križ, samo je u križu spasenje. Hvala vam”, glasila je Gospina poruka vidjelici Mirjani.

Velike milosti i ozdravljenja

Ove godine u lipnju obilježava se 39 godina od ukazanja Blažene Djevice Marije u ovom hercegovačkom mjestu molitve i mira. Dana 24. lipnja 1981. u Međugorju šestero djece imalo je prvo ukazanje koje je poznato kao početak fenomena međugorskih ukazanja. Spomenutog dana oko 18 sati djeca Ivanka Ivanković, Mirjana Dragićević, Vicka Ivanković, Ivan Dragićević, Ivan Ivanković i Marija Pavlović vidjeli su na predjelu zvanom Podbrdo (na brdu Crnica) divnu mladu ženu s djetetom u naručju. Ukazanja su se, dakle, nastavila i u idućim danima i godinama, a u različitim intervalima traju do današnjeg dana. U međuvremenu Međugorje je postalo mjesto hodočašća milijuna ljudi iz cijelog svijeta koji su, prema vlastitim tvrdnjama, tamo doživjeli velike milosti i ozdravljenja.

Video pogledajte OVDJE

Komentara 1

BO
Bogodol
07:27 05.02.2020.

Dobro je što si došao u Međugorje, zatraži oprost i neka Ti Bog i Blažena Djevica Marija prosvijetle pamet jer nije Ti bila bistra u prošlim izborima za predsjednika Hrvatske Države, povukao si potez po želji Udbe, čak ni ona nije ovo očekivala, a ako bi sada učinio isto i ponovo doveo komuniste na vlast (iako su i sada dijelom na vlasti) onda Ti nema spasa na nebu iako Bog ne kažnjava za političke gluposti, možda za posljedice političkih gluposti, ali problem je što narod mora podnijeti teret gluposti pojedinca. Prekrsti se sjedni u svoj vinograd i razmisli ove pohvale koje dolaze do tebe tko Ti ih šalje, ako malo razmisliš vidjet ćeš da Te hvale oni koji ne vole ni tebe ni Hrvatsku Državu osim jednog manjeg dijela koji ne vidi prst pred nosom.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije