Posjet osnovaca Domu zdravlja

Školarci razgovarali o zdravlju, bolestima, zaštiti i prevenciji

13.04.2017.
u 09:00

Iz najveće osnovne škole u Bosni i Hercegovini, Osnovne škole Ivana Mažuranića iz Posušja, osnovci 4.d i 4.e odjela posjetili su posuški Dom zdravlja.

Njihove učiteljice, Nada Jukić i Lidija Bešlić, pripremile su školarce za razgovore i pitanja s djelatnicama Doma zdravlja, Dinkom Soldo i kolegicama.

Primio ih je na taj posjet ravnatelj Doma zdravlja Posušje Ivica Ćorić, pa su svi bili više nego dobro raspoloženi i nasmijani. Djeca su prilikom posjeta upoznata s higijenom, zdravom hranom, pranjem zubića... No, to nikako nije bilo sve.

Razgovaralo se i o pranju ruku nakon igre s kućnim ljubimcima.

Bilo je riječi i savjeta kako se očuvati od zaraza. Mala Paula Ramljak se odlučila vaditi krv, a mnogi školaraci isticali su kako se bave sportom i žive zdravim životom.

Nekoliko Posušanki i Posušana u Domu zdravlja su se začudili veseloj djeci te kazali kako je nadasve lijepo vidjeti zdravu i veselu mladež te pohvalili sve one koji se istinski bore za zdravlje najmlađih u vremenima velikih i opasnih oboljenja suvremenog doba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije