NOVA MODNA ERA

Skinny traperice odlaze u zaborav, a zamijenit će ih ovaj chic model koji će obilježiti 2019.

14.12.2018.
u 20:25

Najpopularniji model traperica, onaj skinny kroja, konačno je dobio vjerodostojnu zamjenu. Traperice ravnog kroja obilježit će 2019. godinu, a zavirite li na profile poznatih instagramuša i fashionistica, primijetit ćete da sve do jedne u svom ormaru kriju barem jedan model ovih planetarno popularnih traperica, piše Tportal.hr. 

Na razočarenje brojnih ljubiteljica skinny traperica i iznenađenje svih onih koje su se već počastile trapezicama, 2019. godinu obilježit će traperice ravnog kroja koje savršeno pristaju uz svu obuću - od balerinki, preko štikli, do kaubojki. Zbog svog ravnog kroja ovaj model traperica pristaje ženama svih tjelesnih građa i vrlo se lako kombinira uz ostale komade odjeće.

Zbog svog jednostavnog, svedenog izgleda, traperice ravnog kroja trpe upečatljive modne dodatke, prenaglašene rukave, volane i efektne uzorke. Svoje omiljene traperice možete isfurati uz upečatljivu bluzu poput ove sa slike ili pak jednako efektan sako popularnog kariranog uzorka koji možete stilizirati remenom.

Kaubojske čizme ove su sezone jedan od najpoželjnijih komada kada govorimo o cipelama, a odlična vijest je ta da se savršeno slažu uz traperice ravnog kroja ili barem bolje nego što će se skinny traperice ikada slagati - nama je to dovoljno dobar razlog da investiramo u njih!

Za večernji izlazak ili druženje nakon posla nabacite štikle i spremne ste za grad. Ne moramo vas ni pokušavati uvjeriti koliko dobro traperice ravnog kroja pristaju uz visoke potpetice.

Ne postoji komad odjeće uz koji u današnje vrijeme ne možemo isfurati tenisice, pa tako i traperice ravnog kroja mogu izgledati vrlo chic uz par starki, popularne glomazne Balenciagine tenisice ili pak klasike poput najprodavanijeg Adidasova modela Stan Smith.

Iako još nije ni približno vrijeme za balerinke, imajte na umu to da s dolaskom prvih proljetnih zraka sunca iz ormara izvučete svoje omiljene balerinke i prošećete ih u kombinaciji s ovim popularnim modelom traperica koji će, ako je vjerovati modnim stručnjacima, uskoro preplaviti gradske ulice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije