Proljetno skijanje na Jahorini i Bjelašnici

Skijališta otvorena i za prvosvibanjske praznike

Jahorina
FENA
19.04.2023.
u 08:13

Iako je skijanje u Bosni i Hercegovini ove godine počelo nešto kasnije, zbog jako toplog prvog mjeseca zime, ljubitelji ovog sporta moći će uživati u zimskoj idili i tijekom prvosvibanjskih praznika.

Sezona skijanja na Jahorini ove je godine počela nešto kasnije, 12. siječnja, a skijaši na Bjelašnici mogli su uživati od 15. siječnja.

Direktor "ZOI-84" Jasmin Mehić potvrdio je za klix.ba da će sezona skijanja biti otvorena i u svibnju, sve dok to budu dopuštali vremenski uvjeti. Plan je da se sezona nastavi i tijekom svibnja.

Iz Olimpijskog centra Jahorina za portal su također potvrdili da će skijalište biti otvoreno tijekom prvosvibanjskih praznika te da očekuju veliki broj posjetitelja.

- Proljeće je uvelike stiglo, a skijanje na Jahorini nastavljamo i do početka svibnja, do sada imamo 115 dana rada. Uvjeti za skijanje su odlični, na našim ski-stazama ima više od 40 cm snijega, dani su dulji i sunčaniji, na stazama nema gužve i proljetno skijanje je zaista stvoreno za uživanje. Trenutačno je na snazi popust od 40 posto na ski-karte i planirano je da skijanje na Jahorini organiziramo dok god vremenski uvjeti to budu dopuštali. Iako je većina skijališta u regiji ovu sezonu zatvorila zaključno s današnjim danom, mi nastavljamo dalje - poručili su iz ovog centra. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije