KORISNO

Sjajno rješenje da se sendvič ne raspadne - treba samo jedan sastojak kojeg imate

18.04.2020.
u 20:00

Svaka osoba zna koliko je grozno kada jedete sendvič, a sastojci vam padaju s druge strane. Čim idete uzeti prvi griz, svi sastojci koji ste koristili iskliznu sa stražnje strane te vi ostanete samo s kruhom i namazom. Jedan muškarac otkrio je svoj trik kako napraviti sendvič bez ispadanja sastojaka, prenosi mirror.co.uk.

Svoj trik podijelio je na Redditu na forumu Life Hacks gdje je objasnio kako je za savršeni sendvič potreban samo jedan veći list zelene salate, a najbolja stvar kod trika je da funkcionira i na burgerima.  Muškarac je podijelio fotografiju svog sendviča koji pokazuje kako su svi dodaci, od slanine so rajčice, omotani jednim listom zelene salate, koja sprječava da oni ispadaju iz sendviča.

Napisao je: “Omotajte komad salate na jednoj strani vašeg burgera ili sendviča kako biste spriječili sastojke da ispadaju iz njega.”

salate. Ljudi su bili oduševljeni njegovim jednostavnim trikom. “Ovo je pravi primjer savjeta zbog kojeg sam došao na ovaj forum”, komentirao je jedan muškarac. “Napokon jedan stvarno odličan savjet”, složio se jedan korisnik. “Ovo je prava inovacija”, glasio je jedan komentar.

Drugi nisu bili toliko oduševljeni, već su podijelili svoje savjete za sprječavanje ispadanja sastojaka. “Jednostavne jedan dio kruha ostavite neprerezanim, ostavite jedan dio kruha koji će držati sve sastojke”, komentirao je jedan korisnik. “Sve sastojke stavite na meso te zatim prelijte otopljenim sirom. Sir će ih sve držati na mjestu’; glasio je jedan komentar. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?