potpisivanje

SIPA i Fakultet političkih znanosti UNSA potpisali Sporazum o suradnji

potpisivanje
15.12.2016.
u 15:45

Direktor Državne agencije za istrage i zaštitu Perica Stanić i dekan Fakultet političkih znanosti Univerziteta u Sarajevu  prof.dr Šaćir Filandra potpisali su danasu službenim prostorijama SIPA-e Sporazum o suradnji. Potpisivanju ovog Sporazuma, prisustvovali su i zamjenik direktora SIPA-e Đuro Knežević, načelnik Sektora za planiranje, analitiku, suradnju i informiranje Ernad Musić i prodekan za nastavu i rad sa studentima FPN doc. dr Mirza Smajić.

Potpisivanje ovog sporazuma predstavlja početak službene suradnje SIPA-e i FPN, koja će se u budućnosti realizirati kroz zajedničke projekte s ciljem razvoja znanosti i struke, znanstveno-stručnu suradnju u oblasti edukacije i usavršavanja studenata FPN, organizaciju specijalističkih kurseva i edukacija za pripadnike SIPA-e, organiziranje okruglih stolova i druge vidove suradnje.

Studenti Fakulteta političkih znanosti bit će u prilici da posjete SIPA-u i prisustvuju predavanjima iz oblasti organiziranog kriminala, terorizma i drugih vidova kriminala, uz prezentiranje primjera iz prakse od strane istražitelja SIPA-e, ali i predavanja iz drugih oblasti iz djelokruga rada SIPA-e radi upoznavanja studenata sa ulogom Agencije i njenim značajem u sigurnosnom sistemu BiH.

Potpisnici Sporazuma obostrano su iskazali zadovoljstvo na službeno započetoj suradnji između dvije institucije koja će biti od obostranog interesa. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?