NAJPOZNATIJI SVJETSKI ZLOČINCI
Povratak na članak

Sin milijunaša i poliglot koji je postao opaki terorist

Najstrašniji terorist na svijetu. Bio je to epitet koji se 70-ih i 80-ih godina prošlog stoljeća vezao uz Ilicha Ramireza Sancheza koji je postao poznat kao Carlos the Jackal, odnosno još kraće Šakal. Taj nadimak dobio je po špijunskom romanu “The Day of the Jackal” (Šakalov dan), koji je nekom prigodom nađen u jednom od skloništa kojima se koristio.

Komentari 1

IV
IvanaTomic86
00:02 09.09.2018.

Članak je napisan tako da se mnogo toga poznatog izbjeglo napisati!!?? Ajde da vas malo educiramo oko informacija?? UDBA VRŠILA TERORISTIČKE NAPADE SA NAJPOZNATIJIM TERORISTOM NA SVIJETU KOJI JE LIKVIDIRAO OKO 2.000 LJUDI (Šakal je terorističke akcije u Marseilleu, Bonnuonnu i Parizu izveo uz pomoć jugoslavenske tajne službe, zloglasne Udbe) DA LI ĆE BITI POKRENUT NOVI SUDSKI POSTUPAK PROTIV UDBINIH AGENATA KOJI SU ZAJEDNO SA TERORISTOM ŠAKALOM UBIJALI FRANCUSKE I NJEMAČKE CIVILE https://komunistickizlocini.net/2016/08/17/udba-vrsila-teroristicke-napade-sa-najpoznatijim-teroristom-na-svijetu-koji-je-likvidirao-oko-2-000-ljudi-sakal-je-teroristicke-akcije-u-marse/

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.