brutali zločin

Silovali je, tukli i nabili na kolac, nesretnoj ženi se bore za život

zločin
21.11.2016.
u 21:45

Jedna žena se bori za život u bolnici nakon što je silovana, izbodena, a zatim i zapaljena u užasnom napadu.

Obitelj 44-godišnje žrtve otkrila je detalje o užasnom napadu i rekla da je ona u kritičnom stanju i da je u komi.


Brutalni napad se dogodio u gradu Buga u zapadnoj Kolumbiji, a mještani su bili šokirani nakon ovog užasnog incidenta.

Žena, koja je radila kao sobarica, prihvatila je drugi posao farbanja kuće da zaradi dodatni novac, a njen sin je rekao je da otišla u stan u nedjelju, a nakon što mu se nije javila postao je zabrinut, piše Avaz.

On je zvao i druge rođake da bi je pronašao u stanu narednog jutra, nesvjesnu, teško pretučenu i zlostavljanu, objavili su mediji.

Navodi se da je bila silovana i potom pretučena, a tragovi fekalija pronađeni su oko njenih usta. Takođe je utvrđeno da je imala brojne tragove opeklina na tijelu.

Sestra žrtve je izjavila da je ona "nabijena na kolac" a da su je onda palili.

Ona je odbila da da više detalja o tome kako je njena sestra nabijena na kolac, ali medicinsko osoblje kaže da su identificirali teške ozljede oko njenih genitalija.

Žena je prošla nekoliko operacija, ali liječnici su bili primorani da je stave u induciranu komu zbog obima njenih ozljeda.

Žrtva ostaje u bolnici, dok policija istražuje incident, ali nema podataka o osumnjičenima. Ponuđena je nagrada od 5.000 eura bilo kome tko može da pomogne u hvatanju napadača. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije