Počela sjednica Zastupničkog doma Parlamenta F BiH

Šest novih zastupnika preuzelo mandate

06.07.2023.
u 13:24

Središnje izborno povjerenstvo BiH završilo je posao dodjele zamjenskim mandata za šest zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH koji su na početku današnje izvanredne sjednice ovog doma preuzeli mandate te položili svečanu prisegu. 
Umjesto Adnana Delića (NiP) i Jasne Duraković (SDP BiH), koji su krajem travnja imenovani ministrima u Vladi Federacije BiH zastupnici u Zastupničkom domu bit će Fuad Abaspahić i Ajla Milišić-Pepić. Zastupnike HDZ BiH Feliksa Vidovića i Mirjanu Plavčić koji su krajem svibnja preuizeli dužnosti  ministara u Vladi Srednjobosanske županije, u Zastupničkom domu zamijenit će Marko Saraf i Dajana Maros. Umjesto Antonia Sesara, također zastupnika HDZ BiH koji je ostavku podnio ostavku, u Zastupničkom domu bit će Goran Opsenica, a Damira Arnauta, iz Naše stranke Marko Cvitanović.  Nakon preuzimanja mandata, novih šest izaslanika položilo je svečanu prisegu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije