NE ZNA ŠTO NAPRAVITI

'Seks s bivšim dečkom je sjajan, ali osjećam se krivo jer sam prijateljica s njegovom suprugom'

01.06.2021.
u 21:28

Oni zajedno rade na poslu i tamo je i krenula njihova veza. Trajala je godinu dana, ali onda je on prekinuo i rekao da nije spreman za vezu

"Moj bivši dečko uspio me nagovoriti na aferu. Volim naš seks, ali osjećam se krivo jer je sada oženjen, a njegova supruga postala mi je prava prijateljica", napisala je jedna djevojka za The Sun

Prekinuli se prije dvije godine, ali su ostali prijatelji na društvenim mrežama. Oni zajedno rade na poslu i tamo je i krenula njihova veza. Trajala je godinu dana, ali onda je on prekinuo i rekao da nije spreman za vezu. No, onda je na društvenim mrežama vidjela da se šest mjeseci kasnije zaručio i oženio.

- Njegova nova supruga pridružila se našoj tvrtki i stvarno smo se dobro složila. Vrijedna je i jako dobra zabava. Ali mislim da ona ne zna za moj odnos s njezinim suprugom. Jedne večeri mi je rekao da ne može prestati misliti o meni i tada je ponovno počela naša afera. Smatram ga neodoljivim, ali ne želim uništiti njihov brak - nastavila je. 

- Moguće je da je njegov novi brak bio pogreška. Ako je tako, mora to riješiti. No, očito i dalje osjećate prema njemu, pa nemojte na kraju biti njegov poziv za seks. Vrijedite više od toga. Objasnite da mu dajete prostor za razgovor sa suprugom i prekid braka ako je to ono što želi, ali da ne može imati oboje. Kad istekne vaše zadano vrijeme, barem ćete znati gdje stojite i ima li ova veza nade ili je vrijeme da završite zauvijek - odgovorila joj je Deidre.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?