CIJENA NEVJERE

Saznala da ju je muž prevario pa mu se osvetila na najbolniji način

10.08.2017.
u 12:30

Jedna je žena saznala da ju je suprug s kojim je deset godina u braku prevario, no nije mu ostala dužna

Kada je saznala da je vara suprug s kojim je deset godina u braku, jedna žena nije mu htjela ostati dužna. Ne, nije i ona njega prevarila već mu se odlučila osvetiti na puno 'bolniji' način.

Video koji se pojavio na internetu te se brzo proširio prikazuje ženu koja se osvećuje svome nevjernom mužu i to preko njegovog limenog ljubimca.

Žena je, čini se, čula kako je suprug vara budući da je rekla kako bi njegov glas prepoznala bilo kad i bilo gdje. Zbog toga je prvo bacila ciglu na suprugov BMW i razbila mu vjetrobransko staklo, a onda se nastavila osvećivati s maljem.

– U braku sam deset godina, u životu nikad nisam razbila šalicu ili tanjur. Nećeš se vratiti kući u ovom automobilu niti ćeš prodati svoju prikolicu. Toliko te koštala ta jedna noć – poručila je ljutita žena svome suprugu i kazala kako se nada da je "njegova prevara bila vrijedna ovoga".

Na YouTubeu je osvanuo i drugi video u kojem se prikazuje koliku je štetu povrijeđena žena napravila na suprugovom automobilu. Idući put će sigurno dobro promisliti hoće li biti nevjeran. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?