Večer s…

Saznajte sve o ATH mjeri uspjeha u Code Hub-u Mostar

22.03.2023.
u 08:42

Format događaja Večer s…, koji INTERA Tehnološki Park u Code Hub-u Mostar organizira od kraja prošle godine, pokazao se vrlo uspješnim alatom za upoznavanje nekih od najuspješnijih lokalnih i regionalnih poduzeća.

Iako do sada posvećen IT sektoru, novim izdanjem ovog događaja INTERA TP će zakoračiti u jedan drugi sektor i publici predstaviti Alfa Therm, poduzeće koje uspješno posluje već preko 35 godina i ne prestaje s rastom i razvojem, priopćeno je iz INTERA TP.

Događaj će se simbolično održati na peti rođendan Code Hub-a Mostar, odnosno u srijedu, 29. ožujka 2023. godine s početkom u 19h. Danas tim Alfa Therma čini više od 200 zaposlenika, a posebno su ponosni su na profesionalni duh svoje ekipe!

Što je mjera uspjeha u Alfa Thermu i što motivira njihove najmlađe i najstarije članove svi pristutni će saznati od Petre Bevande, Nikice Vučine, Renata Lasića i Karla Čolaka. Prenijet će sudionicima svoje iskustvo, a ujedno i rado odgovoriti na sva pitanja prisutnih.

Sudjelovanje je i ovaj put besplatno, a dovoljno je da se svi zainteresirani prijave na linku.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije