EU4Sports

Sattler ozvaničio početak obnove 18 sportskih dvorana u obrazovnim institucijama

05.09.2023.
u 15:47

Šef Izaslanstva Europske unije u Bosni i Hercegovini veleposlanik Johann Sattler posjetio je danas Centar za slušnu i govornu rehabilitaciju Sarajevo kako bi obilježio početak građevinskih radova na obnovi sportske dvorane.

Sattler je naveo da će obnova biti obavljena u sklopu "EU4Sports" programa i koji će rekonstrukcijom sportskih dvorana obuhvatiti 18 obrazovnih institucija u Bosni i Hercegovini.

- Započinjemo ovdje s Centrom za slušnu i govornu rehabilitaciju Sarajevo i nastavljamo dalje od Zenice do Ustikoline, od Rogatice do Kupresa i Teslića - rekao je Sattler.

Istaknuo je da je ukupan proračun projekta viši od dva milijuna eura čime EU dokazuje da nastavlja pomagati Bosni i Hercegovini i da je želi vidjeti u članstvu Unije.

EU4Sport je novi projekt Europske unije koji ima za cilj modernizaciju sportskih dvorana u 17 osnovnih škola u Bosni i Hercegovini, te dvorane Fakulteta sporta i tjelesnog odgoja u Sarajevu.

Projekt vrijedan 2,1 milijun eura omogućit će bolje i kvalitetnije uvjete za rad u osnovnim školama u Sarajevu, Ustikolini, Voljevcu, Stranjanima, Visokom, Donjem Hotonju, Kupresu, Tešnju, Rogatici, Blatnici, Strojicama, te u Istočnom Sarajevu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije