razgovori u sarajevu

Sattler o reformama u BiH: Uz političku volju, postoji put do sporazuma

Twitter
02.12.2021.
u 19:54

"Povećana funkcionalnost, integritet izbora, okončanje diskriminacije prema presudama Europskog suda za ljudska prava ostaju glavni prioriteti. Uz političku volju, postoji put do sporazuma,” napisao je Sattler

Pojačana funkcionalnost, integritet izbora, i okončanje diskriminacije u skladu s presudama Europskog suda za ljudska prava su glavni prioriteti, izjavio je EU veleposlanik u BiH, Johann Sattler.

On je naveo kako su direktorica pri Europskoj službi za vanjske poslove (EEAS) Angelina Eichhorst i američki izaslanik Matthew Palmer vodili “intenzivne razgovore” po ovim pitanjima u Sarajevu, prenosi N1. 

“U Sarajevu su bili intenzivni razgovori o ustavnoj i izbornoj reformi, koje su vodili Angelina Eichhorst i Matthew Palmer. Povećana funkcionalnost, integritet izbora, okončanje diskriminacije prema presudama Europskog suda za ljudska prava ostaju glavni prioriteti. Uz političku volju, postoji put do sporazuma,” napisao je on na Twitteru.

Foto: Twitter

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?