A KORDIĆ JE PROBLEM?
Povratak na članak

Sarajevo plaćalo ratne zločince, a Kuburu su postavili na fakultet

Vlasti u RS-u su 100.000 maraka izdvojile za Mladića zbog Divjaka

Komentari 4

BB
boze.bili
13:37 28.06.2014.

znači muslimani mogu dočikat svoje osuđenike a hrvatima se to ne dopušta malo morgen.ajde budite bar malo ljudi.

VL
IV
ivmiskbi
11:25 28.06.2014.

Nazalost ovakvu situaciju konflikta ce naslijediti nasa djeca i mozda cak i unuci. Zasto ne pocnemo uvazavati misljenja drugih, ako netko za nekoga heroj a za nas nije to je tako i tu ne vidim nista nemoralno.da nije bilo Darija Kordica u Sredisnjoj Bosni u ratnim godinama Hrvatima se nebi znalo ni za trag sa kojom su svireposcu i brutalnoscu fundamentalisti sa sloganom "za allaha protiv vlaha" ubijali sve redom, palili i zarili, a to Bosnjani dobro znaju da je bilo tako ali zivjet stalno pod maskom i praviti se dobrotvor to je previse. Dario Kordic je za svakog pripadnika HVO-a koji je prezivio golgotu Lasvanske Doline je bio i ostao heroj i to ne mozete promjeniti kao ni kod Srbina da je Mladic Heroj i da je Kubura kod Bosnjaka Heroj.

VL
H2
hercegovac - 2
17:23 29.06.2014.

Hrvatske osuđenike nitko iz proračuna nije financirao, a druge jest i to je istina.Treba prestati trošiti novac poreznih obveznika samo za jedne, a za druge ne. Kolika se samo halabuka digla zbog izlaska Kordića, bez obzora što je njegova kaznana upitna, sa muslimanske strane da je nečuveno i to sve govori o njima i njihovu suživotu, no na njihov način. Strašno, degutantno i vrlo opasno.

VL
BO
Bosnjak
13:20 29.06.2014.

Kod nas se kaze mjesati i Babe i Zabe. Neka svako odgovara za svoja nedjela. Ostale, iole normalne ljude se to ne treba ticati jer i nemaju nista sa nedjelima onih ko su ih pocinili. Razlika izmedju Herceg-Bosne i republike Srpske ne postoji ! Sve u osnovi isto, isti principi ! Dali ste vi svjesni toga ??? Bosnu i Hercegovinu necete moci podjeliti ! Ma koliko u buducnosti moralo bili kako se i zvanicno zove "zdruzenih zlocinackih poduhvata" i Haskih presuda i ubica koje velicate kao junake. Bolesno je to ! Svugdje ste provukli vasu sahovnicu a mi nase ljiljane (ne mjesec i zvijezu) nigdje. Svugdje prosipate vas pasijaluk po svijetu, svugdje se provodite i pokazujete "vasu" kulturu. Svijet zna ko ste !!! Najbolje bi bilo da oni kojima sve smeta u BiH jednostavno idu iz nje i tamo gdje bi im mozda bilo bolje a narod koji zivi zajedno ostavi na miru da se snalazi u svojim nedacama.

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.