letovi dva puta tjedno

Sarajevo i Berlin od danas povezani novom linijom Eurowingsa

03.06.2019.
u 16:39

Njemačka zrakoplovna kompanija Eurowings od danas povezuje glavni grad Bosne i Hercegovine s njemačkim Berlinom. Zrakoplovi će s Međunarodne zračne luke Sarajevo letjeti dva puta tjedno - ponedjeljkom i petkom.

Novom linijom nastavlja se uspješna suradnja između zračne luke u Sarajevu i tog low-cost njemačkog zrakoplovnog prijevoznika koji već operira sa sarajevske zračne luke linijama prema Kelnu i Stuttgartu.

Još jednom novom linijom najveća zračna luka u našoj zemlji nastavlja impresivan rast na svim poljima, a što izravno doprinosi jačanju ekonomske slike Bosne i Hercegovine i razvoju turističkih potencijala, ali i omogućava našim građanima sve širi izbor kada su u pitanju europske i svjetske destinacije, priopćila je sarajevska zračna luka. 

Cijene karata variraju ovisno od slobodnih mjesta i datuma rezervacije, odnosno putovanja, ali početna cijena karte u jednom smjeru se kreće već od 49,99 eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?