Naslovnica Vijesti

Sanela Prašović krenula u izbornu kampanju - bez plakata

10. rujna 2018. u 10:00 0 komentara 284 prikaza

Izborna kampanja u Bosni i Hercegovini službeno je počela u petak, a otvorena je prvim predizbornim skupovima svih političkih subjekata koji će se boriti za glasove 7. listopada, prenosi Večernji list BiH.

Promocija kandidata

Cijela Bosna i Hercegovina uskoro će biti oblijepljena billboardima i svim drugim vrstama plakata, a političke reklame zagušit će medije, piše portal Depo.ba. No, ima i onih koji su odlučili drugačije i građane neće smarati vlastitom promocijom... Tako tvrdi poznata bh. novinarka i odnedavno članica Saveza za bolju budućnost, koja je također krenula u izbornu kampanju, ali drugačije od ostalih.

Profil na Facebooku

Zašto i kako objasnila je na svom profilu na Facebook u statusu koji je objavila u povodu službenog početka izborne kampanje u Bosni i Hercegovini: - Početak kampanje. Ja ovoga 7. rujna krećem bez plakata, upaljača s mojim imenom, onih kalendara i drugih promotivnih materijala. Neću vas smarati time. Objavit ću film i knjigu potkraj mjeseca. Dosta. Znamo se. Krećem za Srebrenicu iz svoje rodne kuće, iz zagrljaja moje majke. Opeglala sam sama svoju bijelu košulju. I polako. Samo polako - napisala je Prašović Gadžo, a zahvaljujući svima koji su joj pružili podršku, kasnije je dodala:

- Hvala vam svima na svemu. Volim vas, divni ljudi. Rekla sam jutros da vas neću smarati plakatima, izbornom jedinicom, upaljačima..., ne treba nam to. Znamo se. Ja sam ona kojoj je srbijanski predsjednik u Beogradu govorio da se ispričava i da kleči. Ja sam i ona koja je 11. srpnja odbrusila Vasiću kad je brutalno ismijavao genocid i prijetio i onda sam otišla u SIPA-u te dala iskaz. Ja sam ona iz rovova novinarka. I ona koju je pokojni Alija odabrao za svoje zadnje gostovanje u Sivom domu da nam kaže zašto je rekao da neće biti rata, a pucalo se uvelike u selu Ravno. Ja sam ona koja je Vuku Draškoviću ‘99. objasnila kako je Srbija vršila agresiju na Bosnu i Hercegovinu. Ma, znate vi to. Ne trebaju nam plakati, billboardi, upaljači. Volim vas.

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.