u Herceg etno selu 25. i 26. ožujka 2017.

Sajam vjenčanja nezaobilazno mjesto za sve buduće mladence

25.03.2017.
u 09:00

Sedmi po redu Sajam vjenčanja svoja vrata svečano otvara danas u prostoru Herceg etno sela pored Međugorja. Sajam je ponovno na jednom mjestu okupio izlagače iz domene organizacije vjenčanja. Tako će se svojom bogatom ponudom vjenčanica i večernjih haljina predstaviti salon Diamond bride koji, između ostalog, nudi i večernje haljine poznatog dizajnera Ivice Skoke.

Bakus Sposa također će ponuditi najnovije kolekcije brendova Pronovias i San Patrick, kao i La Perla koja jedina nudi popularne vjenčanice brenda Berta. Domaća dizajnerica Tea Rajić pokazat će svoje kreacije ne samo na štandu nego i na modnim revijama, kao i dubrovačka dizajnerica Andrea Zvono i zagrebačka Kristina Burja. Potragu za vjenčanim prstenjem možete završiti na Sajmu jer ćete ga u ponudi zlatarnica Seiko, S&M i ZAKS zasigurno pronaći, a u ponudi Varteksa Di Caprio i Martina Arbanasa i idealno muško, svečano odijelo za svog mladoženju.

I njemu je važno kako izgleda na taj dan!

Vjenčani buket i sama cvjetna dekoracija vašeg vjenčanja vrlo su važni za ukupan dojam svadbene svečanosti. Cvjetne “umjetnike” Inovu Decor i Hederu ne trebamo posebno najavljivati jer njihovi kreativni timovi svojim su umijećem okitili mnoga vjenčanja Mostara i okolice, ali moramo najaviti cvjetni atelje Letizia iz Zagreba, čija će vlasnica Letizia Zadravec na cvjetnoj radionici predstaviti novitete i posljednje trendove u luksuznoj dekoraciji vjenčanja. Cvjetnu radionicu o temi boho vjenčanja održat će i Hedera čiji vjenčani buketi ostavljaju bez daha!

Prvi put na Sajmu će biti predstavljena Agencija “Seventeen - dekoracija za vjenčanja” koja donosi posebne i jedinstvene dekoracije, one od pravog kristala te prozirne Tiffany Chiavari stolice za crkvu te najam vozila. Automobil koji će vas voziti na dan vjenčanja svakako možete unajmiti i kod “Luksuzna vjenčanja rent a car”. Odabir vozila za vaš poseban dan bit će odraz vašeg statusa u društvu, kao i vašeg životnog stila. U ponudi imaju više vrsta luksuznih vozila, uključujući oldtimere i nova vozila.

“Ako pogledamo Sajam vjenčanja u brojevima od 2010., kada smo održali prvi, onda s ponosom mogu reći da smo u proteklih šest godina Sajma imali više od 200 izlagača, više od 25.000 posjetitelja, odradili oko 30 modnih revija te tako prezentirali više od 100 modela najnovijih vjenčanica”, kazala je organizatorica Dea Leko. Na humanitarnoj modnoj reviji sudjelovat će poznate javne osobe s estrade, a voditeljski par činit će prekrasna glumica Ornela Vištica i uvijek zabavni popularni pjevač Miroslav Škoro.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije